• Dear User,

    We had issues in getting your old password work with the new version of the software, henceforth kindly Reset Your Password here

    You won't be able to login with your old password

    If you do not receive the Password reset request within a few minutes, please check your Junk / Spam E-mail folder just in case the email got delivered there instead of your inbox. If so, select Not Junk, which will allow future messages to get through.

    If you still need assistance, email [email protected]

    We appreciate your patience and understanding on this matter.

Cuddeback Cuddelink - Buy Two Cams - Get the cellular cam FREE!

gunrunr

Life Member
ONLY ONE PACKAGE LEFT
- 2 of cuddeback cuddelink J cameras
- Buy before the end of the year and you can send in for a FREE cellular K cam
- All you need to do is commit to a year of the cellular picture sending service
- $299.99
 

Boss Gobbler

New Member
Hey gunrunr Would you happen to know why I haven’t got any pictures or a Daily report in two days. I just went out and checked my home cam everything was fine still taking pictures, battery level says ok. Or if you could point me in the right direction that would be great
 

bkcrrtnps

Well-Known Member
Hey gunrunr Would you happen to know why I haven’t got any pictures or a Daily report in two days. I just went out and checked my home cam everything was fine still taking pictures, battery level says ok. Or if you could point me in the right direction that would be great

Did you do a cell test? What firmware are u on?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

bkcrrtnps

Well-Known Member
Yes did a cell test said Failure. I don’t understand why that would happen after being in the same spot for over 3 months and everything working perfect. Not sure on the firmware, Possibly 7-3? If that rings a bell.

Move it try test where a different signal, did it have a failure code?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Hawk32

Active Member
I had a cell cam batteries go dead and when I replaced them tried sending a test and got failure and code 208 or 408,maybe, not 100% can’t remember but I tried multiple times with same results. Decided to just take it home. Tried it again about a mile down the road and it worked just fine. Turned around and set it up. Been working fine since. Not sure if it was moving or what.
 

Boss Gobbler

New Member
I had a cell cam batteries go dead and when I replaced them tried sending a test and got failure and code 208 or 408,maybe, not 100% can’t remember but I tried multiple times with same results. Decided to just take it home. Tried it again about a mile down the road and it worked just fine. Turned around and set it up. Been working fine since. Not sure if it was moving or what.[/QUOTE
I had a cell cam batteries go dead and when I replaced them tried sending a test and got failure and code 208 or 408,maybe, not 100% can’t remember but I tried multiple times with same results. Decided to just take it home. Tried it again about a mile down the road and it worked just fine. Turned around and set it up. Been working fine since. Not sure if it was moving or what.
last email was on the 20th daily report said battery ok I hope I don’t have to send it in especially this time of year. Never got a code just said failed when I tried cc test???
 
Top Bottom